onsdag 19. januar 2011

Hva gjorde vi i termin 1?

Første termin var utrolig spennende, med mange ulike oppgaver som gav utfordringer. Den første dagen med klassen måtte vi bli kjent, og vi prøvde å lære navnene til alle i klassen. Selvfølgelig kunne man noen navn, men jeg tviler på at alle kjente alle. Noe som er veldig positivt spør du meg.

Jeg var den første i klassen som fikk oppgaven om "ukens kurer", dette var en hit i klassen, og alle ønsker å fortsette med dette. "Ukens kurer" oppgaven gikk ut på at man skulle presentere i korte trekk et radioprogram fra nrk. Det var lærerrikt både for den som presenterte og for de som hørte på.
Ikke nok med det, men jeg fikk også oppgaven om å ta skolen på "pulsen" sammen med Tonje. Vi intervjuet noen musikk glade elever ved musikklinja på skolen. 

Turen til NRK, Oslo, (skrevet nedenfor) var utrolig spennende. Vi lærte masse om hvordan man arbeidet innen for radio, TV, tekst-tv, nettavis og hvor/hvordan de hentet inn nyheter. Vi rundet av ekskursjonen med et TV program som sendes i april, som heter "Litt av et liv".


I slutten av terminen laget vi en avis (lenken vil bli endret om en liten stund), den er enda i publiseringsfasen, men om noen få dager er alt på plass.



Takk for en trivlig termin MIK1, Kongsberg Videregående Skole. :)

Ole M.

1 kommentar:

  1. Interessant at "Ukens Kurer" fungerte så bra. Det er nyttig å ta med seg videre. Nå blir det dagens bilde og dagens film.

    SvarSlett